Palvelujen hinnat ja ajanvaraus

Hoitojemme voimassa olevat hinnat löydät palveluhinnastostamme.

Voit varata ajan hoitoon arkisin ma-to klo 8–18.00, pe 8-16.00 soittamalla meille numeroon 050 4630123 tai varaamalla ajan netissä sinulle sopivaan aikaan.

Fysioterapeutti auttaa kuntoutuksessa
Fysioterapia – monipuolista kuntoutusta

Fysioterapia

Monipuolista kuntoutusta hyvinvointisi tueksi

Fysioterapian tavoitteena on kivun lievittäminen, toiminta- ja työkyvyn edistäminen ja liikkumisen mahdollistuminen. Fysioterapeutti tutkii, hoitaa, ohjaa ja neuvoo. Fysioterapiaan voit tulla toimipaikkaamme Vähä hämeenkadulle Turkuun. Teemme myös kotikäyntejä Turun talousalueella.

Olemme pitkäaikainen Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja fysioterapiassa. Olet tervetullut meille yksilölliselle kuntoutusjaksollesi.

Lisätietoja Kelan kuntoutuksista saat:

www.kela.fi
www.kela.fi/vaativa-laakinnallinen-kuntoutus

Tuotamme myös Lotta Svärd Säätiön tarjoamaan kuntoutusta lotille ja pikkulotille toimipaikassamme tai kotikäynteinä, sekä Valtiokonttorin sotainvalidien, sotainvalidien puolisoiden ja vaikeavammaisten sotainvalidien leskien avokuntoutusta.

Lue lisää Lotta Lotta Svärd Säätiön kuntoutuspalvelusta (www.lottasaatio.fi).
Lue lisää Valtiokonttorin sotainvalidien palveluista (www.valtiokonttori.fi).

LPG-hoito

LPG-hoito

Mobilisoi kudoksia, vähentää turvotusta ja kipua, muokkaa ja pehmentää arpea

LPG-hoito on terapeutin toteuttama monipuolinen laitehoito, jossa yhdistyy klassinen hieronta, nestekierron aktivointi ja faskiakäsittely. Patentoitu alipaine-rullausmenetelmä muokkaa ja mobilisoi kudosta. Samalla nestekiertoa aktivoituu, arpikudos pehmenee ja kipu lievittyy.

LPG-hoito on rentouttava, virkistävä ja kivuton. Tarpeen mukaan voidaan hoitaa koko vartalo tai pieni osa-alue, kuten arpi tai yksittäinen kipukohta.

Lisätietoa LPG-hoidosta:
www.endermologie.com
www.alasetimport.fi
www.lpgmedical.com

Lymfaterapia

Lymfaterapia

Vähentää turvotusta, lievittää kipua ja rentouttaa

Lymfaterapia on fysioterapian erikoisala, jolla hoidetaan turvotusta ja kipua. Manuaalinen, käsin tehtävä lymfaterapia, aktivoi imusuoniston omaa pumppausmekanismia, siirtää nestettä soluvälitilassa ja edistää näin nesteiden virtausta – vähentäen turvotusta.

Tehokkaaseen turvotuksen hoitoon kuuluvat myös kompressio, mahdollisten arpien käsittely, liike- ja liikuntaohjeet sekä ihonhoito-ohjeet. Avustavina keinoina voidaan käyttää kinesioteippausta ja LPG-hoitoa.

Lymfaterapiaa käytetään syöpähoitojen tai laajan kirurgisen operaation jälkitilojen hoidossa, synnynnäisen imusuoniston vajaatoiminnassa ja kroonisen infektion jälkeen esim. ruusu.

Lisätietoa lymfaterapiasta:
www.suomenlymfahoito.net
www.lymfa.net
www.lymfayhdistys.fi

Hieronta

Hieronta

Rentouttaa lihaksia, vähentää kipua ja lievittää stressiä

Hieronta on käsin tehtävää pehmytkudoskäsittelyä kivun, lihaskireyksien ja jännitysten lievittämiseksi. Hierontaa voidaan käyttää erillisenä hoitona tai osana fysioterapiaa. Voit maksaa hierontaa seuraavilla eduilla: Smartum mobile, Edenred mobile, ja ePassi.

Kinesio-ja 6D Tape teippaus

Kivun, turvotuksen ja arpien hoitoina teemme myös kinesio- ja 6D-Tape teippauksia.

www.6dtape.com/fi/teoriatausta/

Naiset ohjatussa voimistelussa

Palvelujen hinnat ja ajanvaraus

Kaikkien hoitojen ajantasaiset hinnat löydät palveluhinnastostamme. Voit varata ajan hoitoon ma-to klo 8–18.00 ja pe klo 8–16.00 soittamalla meille numeroon 050 4630123 tai varata ajan sähköisestä ajanvarauspalvelustamme.
Lämpimästi tervetuloa!
Hjärtligt välkommen!